Köd és vér regénymorzsák

Flamon, a Köd és vér főszereplője

Ismerjétek meg a Köd és vér egyik főszereplőjét, Flamont! ✨


Flamon Hábor királyának egyetlen fia, a trónörökös. 👑 A család legnagyobb titka, hogy Flamon édesanyja nem a királyné, hanem egy lány az egyik bordélyból. Flamon egy napon veszíti el az édesanyját és az édesapját, bár az apja nem hal meg, csak félőrültté és kegyetlenné válik. A fiatal herceg az érzelmi sokk hatására megszökik a várból.


Egy évig abban a bordélyban él, ahol az édesanyja lakott. Egy tragikus esemény után – mikor elveszít még valakit, aki fontos volt számára –, az utcára kerül, és egy évig kóborol. Az apja katonái folytonosan az utcákon masíroznak, hogy tisztogassák a népet a mágiával bíróktól, egyúttal őt keresik, tűzzel-vassal. ⚔️ A királynak trónörökösre van szüksége, hogy biztosítsa a trónját a gyűlölt mágiával bírókkal szemben. Eközben a korona az utolsó dolog, amit a herceg kíván magának. Fél az apjától. Fél, hogy ugyanolyan kegyetlenné válik, mint ő. Fél, hogy túl kevés a rá váró súlyos feladatokhoz. Fél, hogy soha többé nem lesz szabad. A keménység és a vadság álarca mögé rejtőzik, hogy ne derülhessen ki, mennyi mindentől fél.


Azonban egyszer mindenkinek szembe kell néznie a félelmeivel. Főleg, ha a gyávasága újra és újra halált okoz. Hány embert fog feláldozni a félelmei oltárán? Képes lesz szembenézni az apjával és változtatni a két királyság sorsán?
Mindehhez először önmagával kell számot vetnie. Szerencsére segítségére lesz ebben egy bátor és erős vízbájoló lány, olyasvalaki, akihez foghatóval a fiú még sosem találkozott.


Flamon szívós, de vad és lobbanékony. Lelkiismeretes, de makacs, nem követ utasításokat. Spontán, nem gondol a jövőre, és előszeretettel megy szembe a társadalmi normákkal: élvezi, ha megbotránkoztathat embereket. Így trónörökös és csavargó egy személyben. Legszívesebben zenész lenne, és egész életében nem csinálna mást, mint hogy klavikordon játszik. 🎵🎶


Én személy szerint szeretem a moraly grey karaktereket, talán ezért is áll olyan közel a szívemhez Flamon. Követ el hibákat a regény során, súlyosakat és kevésbé súlyosakat, ugyanakkor becsületes és gondoskodó ember.

Holnap érkezik az első boszorkaposta-hírlevél! 🥳 Tartalma: öt vicces/érdekes tény rólam; Eostre legendája, avagy miért tojik tojást a húsvéti nyuszi; részlet a Köd és vérből Flamon szemszögében. Az újonnan feliratkozóknak egy csúcsszuper novella is jár ajándékba, a Köd és vér egyik részlete más nézőpontból! További információk és feliratkozási lehetőség: http://veghalexandra.hu/boszorkaposta/

Egy hozzászólás

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük